Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)

Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)
Очільник Тернополя вимагає від організаторів музичного фестивалю "Файного міста" вибачень. Причина цьому - антихристиянський виступ польського гурту Batushka.

Міський голова Тернополя Сергій Надал назвав виступ польського гурту Batushka антихристиянським та пригрозив закрити відомий всеукраїнський фестиваль "Файне місто". Зокрема, реакцію на один із виступів на фестивалі Сергій Надал оприлюднив на особистих сторінках в соціальних мережах де завив, що категорично проти проведення антихристиянських заходів у Тернополі.

Про це Надал написав на своїй сторінці у Facebook.

І хоч Тернопільська міська рада не є організатором фестивалю "Файне місто", буде проведено розмову з організаторами фестивалю за участі правоохоронних органів. Або організатори зобов’язуються проводити фестиваль "Файне місто" без антихристиянських гуртів, символів, без участі гуртів з Росії, або не проводитимуть його взагалі, - написав Надал.

Мер Тернополя також переконаний, що організатори фестивалю повинні вибачитись перед тернополянами за епатажний виступ польського гурту Batushka, який, на його думку, є антихристиянським: "Наше місто Тернопіль славиться своїми християнськими цінностями, сімейними традиціями. Ми не дозволимо плюндрувати, паплюжити, насміхатися над нашою релігією".

Зауважимо, що з офіційної сторінки фестивалю "Файне місто" допис про скандальний виступ гурту Batushka вже видалили, більше жодних офіційних коментарів від організаторів з даного приводу наразі немає.

 

Читайте також
"Пропаганда безбожницької ідеології": священники критикують організаторів «Файного міста» "Пропаганда безбожницької ідеології": священники критикують організаторів «Файного міста»
Тернопільські священники наголосили, що організатори «Файного міста» мали б відповідальніше ставитися до формування програми фестивалю. Оскільки, під час заходу відбувалися "богохульні" речі.
Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто" Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто"
На фестиваль "Файне місто", який відбудиться наприкінці липня у Тернополі запросили російські гурти. Самі ж організатори поки що не коментують шквал обурень.
Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування
Святкувати Великдень планують 92% українців, однак не святкуватимуть це християнське свято лише 6% жителів України.
Loading...
Load next