Тепер вже не ворог: Кіркорова виключили зі списку осіб, які загрожують нацбезпеці України

Тепер вже не ворог: Кіркорова виключили зі списку осіб, які загрожують нацбезпеці України
Російського виконавця Філіпа Кіркорова виключили зі списку осіб, які загрожують національній безпеці України.

Трапилось це у відповідь на відповідне звернення Служби безпеки України, повідомляє пресслужба Мінкультури в неділю, 27 червня. Однак, наразі в СБУ не пояснили причину такого прохання.

Відповідно до нового листа Служби безпеки України, з проханням відізвати попередній лист щодо включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, що загрожуть національній безпеці України, – МКІП виключає Кіркорова з цього списку, - йдеться у повідомленні.

У міністерстві також наголосили, що внесення й викреслення осіб з "чорного списку" з боку відомства - це "адміністративна технічна дія". Рішення про те, кого вносити чи забирати з відповідного списку, ухвалює компетентний орган - в Україні це СБУ. 

Тож відтепер Філіпу Кіркорову знову можна приїздити в Україну. Так само дозволяється трансляція контенту за його участі на телебаченні та радіо.

Кіркоров щорічно незаконно гастролює в окупованому Криму, хизується цим, називає Крим російським та дякує путіну за окупацію. Він неприхований ворог України, який був би радий нашому знищенню. Я переконаний, що СБУ "дала задню" виключно під тиском президента, який є давнім другом Кіркорова, – написав активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що нещодавно відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. У відповідний список російський артист та продюсер Кіркоров потрапив за рішенням СБУ. 

Читайте також
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео) Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)
Тепер Кіркоров сподівається, що зможе зустрітись зі своїми шанувальниками на живих концертах на території України, які він з нетерпінням чекає.
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
Loading...
Load next