Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)

Кіркоров відреагував на виключення його імені з "чорного списку" в Україні (відео)
Тепер Кіркоров сподівається, що зможе зустрітись зі своїми шанувальниками на живих концертах на території України, які він з нетерпінням чекає.

Спершу російського артиста та продюсера Філіпа Кіркорова, який відверто підтримує окупацію Криму, внесли до списку осіб, що загрожують національній безпеці України. Проте, пізніше за поданням СБУ був виключений звідти. Тепер, за його словами, він з нетерпінням чекає на концерти в Україні, про це йдеться в оприлюдненому відео на його сторінці у мережі Instagram.

Я захоплююся справжньою народною любов'ю, які чудеса вона творить!... Тепер у кожному будинку України можуть по праву звучати мої пісні, по телебаченню можуть транслювати мої шоу. І, звичайно, дуже чекаю на живі концерти, - заявив Кіркоров.

У коментарі до ролика Кіркоров зазначив, що "переповнений почуттям гордості й радості". А своє вилучення з так званого "чорного списку" російський співак сприйняв як "соломинку дружби", яку Україна нібито протягнула Росії. Однак, ймовірно такі переконання Кіркорова все ж таки є хибними.

Саме з таких світлих променів в майбутньому ми повернемося до дружби та поваги, можливо, саме зараз зароджується надія на те, що ситуація між нашими країнами покращиться, - заявив російський артист.

Нагадаємо, що учора, 27 червня, російського виконавця Філіпа Кіркорова виключили зі списку осіб, які загрожують національній безпеці України. Трапилось це у відповідь на відповідне звернення Служби безпеки України. Зокрема активіст Сергій Стерненко заявив, що "переконаний, що СБУ "дала задню" виключно під тиском президента, який є давнім другом Кіркорова".

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next