“Шахтар” на виїзді переграв віце-чемпіона Бельгії

“Шахтар” на виїзді переграв віце-чемпіона Бельгії
У 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" здобув вольову перемогу над бельгійським "Генком" – 2:1.

Донецький клуб здолав віце-чемпіона Бельгії з рахунком 2:1.

3 серпня відбувся поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” та “Генком”. Матч проходив у Бельгії на стадіоні “Крістал-арена”.

Першими у зустрічі забили господарі матчу. На 39-й хвилині, після подачі з флангу, головою відзначився нігерійський нападник Пол Онуачу.

“Гірники” відігрались вже по перерві. Тете забив на 63-й хвилині з пенальті, яке заробив Педріньо. 

Ще через 18 хвилин “Шахтар” вийшов вперед. Алан Патрік встановив остаточний рахунок у матчі, відзначившись після передачі Ісмаїлі.

Таким чином, “Шахтар” переміг “Генк” на виїзді з рахунком 2:1.Такий результат збільшує шанси на прохід донеччан до наступного раунду.

Матч-відповідь відбудеться у вівторок, 10 серпня, на НСК “Олімпійський” в Києві. Початок - о 20:30.

Читайте також
Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця" Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця"
Футболіст Артем Федецький проаналізував матч "Шахтаря" з "Ромою", про майбутнє наставника донецького клубу та проблеми "Шахтаря".
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
"Моя історія у збірній закінчена": Марлос залишає збірну України "Моя історія у збірній закінчена": Марлос залишає збірну України
33-річний футболіст розпочав новий сезон у складі "Шахтаря". Але продовжувати виступи за збірну України не буде
Loading...
Load next