Тренер з України допоміг "Шерифу" здобути історичну перемогу над "Реалом" (фото)

Тренер з України допоміг "Шерифу" здобути історичну перемогу над "Реалом" (фото)
Після цієї перемоги "Шериф" - одноосібний лідер групи "Шахтаря" у Лізі чемпіонів: 2 матчі, 6 очок.

Іспанський "Реал" та молдовський "Шериф" підходили до другого туру Ліги чемпіонів у статусі лідерів групи D - ці команди перемогли у стартових матчах групового етапу. Раніше ці команди ніколи не зустрічалися між собою, а перший очний матч провели на "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді. І саме господарі поля були однозначними фаворитами матчу.

 "Шериф" у матчі другого групового етапу Ліги чемпіонів сенсаційно обіграв мадридський "Реал" із рахунком 1:2. Клуб із Тирасполя під керівництвом українського тренера Юрія Вернидуба вперше грає в групі ЛЧ.

Про це інформує Суспільне. 

 "Шериф" пройшов чотири раунди та уперше в історії молдовського футболу зміг вийти в основний раунд Ліги чемпіонів.

Головним тренером "Шерифа" є українець Юрій Вернидуб, який тривалий час тренував луганську "Зорю". Клуб базується в невизнаній Придністровській молдавській республіці, але грає в чемпіонаті Молдови й представляє її в єврокубках.

Зазначимо, що перший свій матч у групі ЛЧ молдовани грали з донецьким "Шахтарем" — і також перемогли з рахунком 2:0. За підсумками двох матчів молдовський клуб лідирує у своїй групі D, маючи шість очок. "Реал" посідає другу сходинку з трьома очками.

Читайте також
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Loading...
Load next