"Моя історія у збірній закінчена": Марлос залишає збірну України

"Моя історія у збірній закінчена": Марлос залишає збірну України
33-річний футболіст розпочав новий сезон у складі "Шахтаря". Але продовжувати виступи за збірну України не буде

Півзахисник "Шахтаря" Марлос оголосив, що вирішив припинити виступи за збірну України. 

Звернення футболіста з'явилося на офіційному сайті "Гірників".

Півзахисник пояснив, що відповідне рішення прийняв, оскільки відчуває певні фізичні проблеми. Він зазначив, що вони обмежують його у кількості ігрового часу, який він може проводити на полі, через що він вирішив відмовитися від виступів за національну команду.

Я йду зі збірної України. Сумно говорити про це, але настав момент, коли доводиться це зробити. Не всі знають, але у мене є певні фізичні проблеми й обмеження, пов'язані з перенесеною раніше операцією, що не дозволяють грати так багато, як хотілося б.

Хочу подякувати усім, хто чотири роки тому надав мені таку можливість - бути українцем та виступати за національну збірну, - повідомив Марлос.

 Також футболіст висловив упевненість у тому, що у збірної України велике майбутнє, звернувши увагу на підростаюче покоління. Але наголосив, що його історія у збірній підійшла до кінця.

Вірю, що у збірної велике майбутнє. У складі багато молодих талановитих гравців, тому я вірю, що колектив досягне більше успіхів. Моя історія у збірній закінчена, але серце завжди буде з цією командою та хлопцями, - додав він. 

З приходом на посаду головного тренера "Шахтаря" Роберто Де Дзербі Марлос взяв участь у шести матчах команди у всіх турнірах, але лише одного разу виходив на поле з перших хвилин. 

Читайте також
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця" Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця"
Футболіст Артем Федецький проаналізував матч "Шахтаря" з "Ромою", про майбутнє наставника донецького клубу та проблеми "Шахтаря".
Loading...
Load next