Дует українок завоював історичну медаль в артистичному плаванні

Дует українок завоював історичну медаль в артистичному плаванні
Дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук здобув першу медаль у артистичному плаванні в історії України. Також дівчата оновили особистий рекорд.

Дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук здобув бронзову медаль в артистичному плаванні на Олімпійських іграх-2020. Це перша медаль у артистичному плаванні в історії України.

Після двох четвертих місць на минулих Іграху-2016 у Ріо Україна завоювала на цій Олімпіаді "бронзу".

Для 19-річної Марти Фєдіної це перші Олімпійські ігри в кар'єрі. Проте, 25-річна Анастасія Савчук вже виступала на Олімпіаді в Ріо, тоді в складі команди зупинилася за крок до медалей.

За виступ українки отримали 95.6 – майже на 0.7 вище, ніж у кваліфікації. Дівчата перевершили свій особистий рекорд.

Українки поступилися лише представницям ОКР Свєтлані Колєсніченко й Свєтлані Ромашиній та китаянкам Хуан Сюечень і Сунь Веньянь.

Зазначимо, що обидві спортсменки представляють Харківську область.

Дует виграв дві бронзові нагороди на чемпіонаті світу-2019 та два "срібла" на чемпіонаті Європи-2020.

Читайте також
Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади
Попри нічию представник України в карате Станіслав Горуна проходить у півфінал на Олімпійських іграх у Токіо.
Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо
Чергова перемога для України у боротьбі на Олімпіаді-2020 - борчиня Алла Черкасова здобула олімпійську "бронзу".
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next