Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні

Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.

Збірна України здобула третю бронзову медаль на Олімпійських іграх-2020. Цього разу  медалістами Ігор в Токіо-2020 стали Олена Костевич та Олег Омельчук. Вони здобули третє місце у змішаному командному змаганні в стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів.

На Олімпійських іграх-2020 у Токіо вперше проводилися змішані командні змагання зі стрільби. Україна відібралася лише в змішані змагання з 10 метрів з пневматичного пістолету.

У кваліфікаційних етапах українські спортсмени показали третій результат, поступившись представникам ОКР лише за додатковими показниками. Проте, Костевич та Омельчук потрапили до бронзового фіналу, де зустрілися з командою Сербії. 

Це перша медаль для українських стрільців у Токіо.

Зазначимо, що в особистих змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів львів'янин Павло Коростильов здобув 4 місце. 

Нагадаємо, що це третя медаль для української збірної на Олімпіаді в Токіо. Нещодавно дзюдоїстка Дар'я Білодід завоювала "бронзу" у вазі до 48 кілограмів на Олімпійських іграх у Токіо. А фехтувальник Ігор Рейзлін у напруженій дуелі на шпагах переміг італійця у поєдинку за бронзову нагороду на Олімпіаді.

Читайте також
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.
Loading...
Load next