Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади

Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади
Попри нічию представник України в карате Станіслав Горуна проходить у півфінал на Олімпійських іграх у Токіо.

Український каратист Станіслав Горуна достроково пройшов групову стадію та битиметься у півфіналі Олімпійських Ігор з карате. Він став останнім українцем, що виступив на дебютній для карате Олімпіаді.

Українець змагався у дисципліні до 75 кілограмів. Він так само, як і Терлюга, пройшов у півфінал та гарантував медаль Олімпійських Ігор.

Горуна здобув дві перемоги у стартових поєдинках. Спочатку він переміг японця Кена Нісімуру, а потім - американця Томаса Скотта. У випадку непрограшу українець мав можливість достроково пройти плей-оф.

У третій сутичці Горуна змагався з угорцем Каролем Габором Харспатакі, її він закінчив із нічийним результатом. Проте, цього результату українцеві вистачило для того, щоб пройти у півфінал.

Зазначимо, що Станіслав Горуна - 32-річний український каратист, спортсмен представляє Львівську область. Він бронзовий призер чемпіонату світу-2014, а також 8-разовий призер Євро.

Нагадаємо, що одеська каратистка Анжеліка Терлюга у вазі до 55 кілограмів виборола срібну медаль на Олімпійських іграх у Токіо.

Читайте також
Українець Горуна став бронзовим призером Олімпійських Ігор з карате Українець Горуна став бронзовим призером Олімпійських Ігор з карате
Українець не пройшов у "золотий" фінал, проте здобув "бронзу". У півфіналі він програв одиному із найтитулованіших каратистів світу італійцеві Луїджі Бузі.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Дует українок завоював історичну медаль в артистичному плаванні Дует українок завоював історичну медаль в артистичному плаванні
Дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук здобув першу медаль у артистичному плаванні в історії України. Також дівчата оновили особистий рекорд.
Loading...
Load next