Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)

Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Голосіївський районний суд Києва відправив під варту терміном на 60 діб військовослужбовця та співробітника УДО, якого підозрюють у побитті 22-річного танцюриста шоу-балету Надії Дорофеєвої - Євгена Гончаренка. Про це повідомляє Київська міська прокуратура у своєму Telegram-каналі.

У ході раптово виниклого конфлікту між 28-річним працівником УДО та 22-річним учасником шоу-балету, який заступився за дівчину, підозрюваний наніс потерпілому сильний удар кулаком в голову, від якого останній впав на землю, - йдеться у повідомленні.

Наразі танцюрист перебуває в лікарні із серйозними травмами. Медики ввели його в медикаментозну кому. Співробітник УДО спричинив хлопцеві тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми.

Дії підозрюваного працівника УДО кваліфіковано за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України - Завдання умисного тяжкого тілесного ушкодженняСанкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, що раніше у мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий.

Його особу одразу встановили та затримали, а ДБР тим часом оголосило йому підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження

Відео видання "OBOZREVATEL".

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next