Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ

Колишній наставник "Динамо" стане тренером збірної України з футболу - ЗМІ
Відомо, що вже в понеділок 47-річний наставник буде представлений в якості тренера збірної України.

Новим тренером збірної України стане колишній наставник «Динамо», «Аль-Ахлі» і «Ференцвароша» Сергій Ребров. Про це повіломило видання Sport.ua. 

У виданні зазначають, що цю інформацію підтвердили джерела в Будинку футболу. 47-річний наставник домовився про розрив контракту з «Аль-Айном» і вже в понеділок буде представлений в якості наставника збірної України.

Відомо, що Ребров підпише контракт за схемою «2+1». Таким чином, фахівець буде керувати «синьо-жовтими» у відборі на ЧС-2022 і ЧЄ-2024. По завершенні відбору на першість континенту угода може бути продовжена ще на рік.

Зазначимо, що раніше була інформація про те, що Мирон Маркевич, який також був одним з кандидатів на пост головного тренера збірної, хотів контракт на три роки, але йому пропонували угоду до кінця року.

Читайте також
"Буду дотримуватись умов контракту": Ребров пояснив ситуацію зі збірною України "Буду дотримуватись умов контракту": Ребров пояснив ситуацію зі збірною України
На сайті футбольного клубу "Аль-Айн" з ОАЕ опублікували коментар Сергія Реброва щодо його майбутнього.
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next