Українка Магучіх виграла олімпійську бронзу у стрибках у висоту

Українка Магучіх виграла олімпійську бронзу у стрибках у висоту
У фіналі жіночих стрибків у висоту виступили одразу три українки. Геращенко і Левченко - у топ-8.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виграла бронзову медаль у стрибках у висоту на Олімпіаді в Токіо. Про це інформує Суспільне. 

Фінал жіночих стрибків у висоту став заключним легкоатлетичним стартом для України на Олімпійських Іграх. І наймасовішим - у фіналі цієї легкоатлетичної дисципліни змагалися одразу три представниці України.

У фіналі жіночих стрибків у висоту виступили Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко. У кваліфікації Геращенко та Левченко мали проблеми з висотою 1.95 метри, взявши її з третьої спроби. Магучіх одного разу не подолала висоту 1.90 метри.

Саме Магучіх була однією із головних претенденток на перемогу у стрибках у висоту. Вона підходила до Олімпійських Іграх у якості лідерки сезону за подоланої висотою - 2.03 метри взяла 19-річна українка.

Олімпійською чемпіонкою стала представниця ОКР Марія Ласіцкене. Вона взяла висоту 2.04 метри з другої спроби, Нікола Макдермотт її не взяла взагалі.

Результати:

1. Марія Ласіцкене (ОКР) - 2.04 метри

2. Нікола Макдермотт (Австралія) - 2.02 метри

3. Ярослава Магучіх (Україна) - 2.00 метри

4. Ірина Геращенко - 1.98 метри

...

8. Юлія Левченко - 1.96 метри

Читайте також
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Loading...
Load next