Український гімнаст Верняєв оскаржує дискваліфікацію на чотири роки

Український гімнаст Верняєв оскаржує дискваліфікацію на чотири роки
На початку року Комітет з етики в гімнастиці (GEF) ухвалив рішення про те, що концентрація мельдонію, яку знайшли у нього в організмі, достатня для дискваліфікації його на 4 роки.

Український гімнаст Олег Верняєв подав апеляційну скаргу до Спортивного арбітражного суду щодо рішення його дискваліфікувати на 4 роки через допінг. 

Про це повідомив спортсмен у своєму Instagram. 

Я обіцяв, що не опущу руки і оскаржу рішення, з яким не згоден.

Ми з командою подали апеляційну скаргу в CAS і зараз чекаємо відкриття провадження, - заявив гімнаст.

 Українського олімпійського чемпіона з гімнастики Олега Верняєва тимчасово відсторонили від змагань на початку року. Проте,  деталей тоді не розголошували. Тоді тренер гімнаста Геннадій Сартинський повідомив, що Міжнародна федерація гімнастики заборонила йому що-небудь коментувати. 

Нагадаємо, що перед Олімпіадою у Токіо Верняєв повідомив, що пропустить її через дискваліфікацію. 

Зауважимо, що Олег Верняєв –  золотий та срібний призер Олімпійських ігор-2016 у Бразилії. До того ж, він є переможцем чемпіонату світу у 2014 році та тричі чемпіоном Європейських ігор.

Читайте також
Український гімнаст Олег Верняєв не поїде на Олімпіаду в Токіо через позитивний допінг-тест Український гімнаст Олег Верняєв не поїде на Олімпіаду в Токіо через позитивний допінг-тест
Українського олімпійського чемпіона та чемпіона світу Олега Верняєва дискваліфікують на 4 роки через допінг. Сам спортсмен не погоджується з рішенням арбітражу GEF.
"Мої слова перекрутили": український гімнаст Верняєв заявив, що не планував змінювати громадянство (відео) "Мої слова перекрутили": український гімнаст Верняєв заявив, що не планував змінювати громадянство (відео)
У 2016 році Верняєв завоював золоту та срібну медалі на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, але не зміг взяти участь в Олімпіаді-2020 у Токіо через дискваліфікацію у справі про вживання допінгу - мельдонію.
Українського легкоатлета виключили з олімпійської збірної після критики ФЛАУ Українського легкоатлета виключили з олімпійської збірної після критики ФЛАУ
Український легкоатлет Ігор Главан не візьме участі в Олімпіаді-2020. Таке рішення прийняли після критики спортсмена керівництва Федерації легкої атлетики та звинуваченнях у корупції.
Loading...
Load next