Клінінг Red Bull не впорався: Софіївську площу після дрифту відмивають активісти (відео)

Клінінг Red Bull не впорався: Софіївську площу після дрифту відмивають активісти (відео)
Навіть на "відмитій" частині площі залишились чорні сліди від шин автомобілів. Так, Софіївську площу вже майже добу відмивають після вчорашнього дрифту машин.

Представники компанії "Red Bull", які влаштували дрифт у центрі столиці вже другий день намагаються відмити Софійську площу від слідів шин після зйомок відеоролика, участь в якому взяла також і українська реп-виконавиця Alyona Alyona. Однак, навіть на "відмитій" частині площі все одно залишилися чорні сліди від автомобільних коліс.

Так, активісти ініціативи "Києве, мий!" сьогодні, 11 серпня, вийшли на площу з прибиральною технікою, щоб змити вісімку, накреслену гумою спорткарів з бруківки перед собором, про це стало відомо після публікації відповідного відео на Facebook-сторінці одного з активістів Єлисея Ходоловського.

Чоловік поділився відео на якому помітно, як волонтери під тиском відмивають водою та миючими засобами сліди гуми з бруківки.
 

Також про невідмиту частину Софіївської площі повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Facebook.

На першому фото – нібито відмита частина, але чорні сліди все одно залишаються. Найгірша ситуація – навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому. Там все ще працює клірин, - написав він у своєму дописі.

Нагадаємо, що під час дрифту на площі за кермом однієї машини був італійський драйвер, за іншою — український дрифтер Олександр Гринчук, а пасажиркою однієї з автівок була українська артистка Alyona Alyona.

Зокрема, українська артистка Alyona Alyona вирішила також прокоментувати ситуацію та пояснити чому вона опинилась в одній з автівок, які ганяли у центрі Києва. Виконавиця запевнила, що знімали не рекламу, а відео до Дня Незалежності.

Читайте також
"Мене запевнили, що всі дозволи є": дрифт із Alyona Alyona на Софіївській площі (відео) "Мене запевнили, що всі дозволи є": дрифт із Alyona Alyona на Софіївській площі (відео)
Посеред пішохідної зони на Софійській площі в Києві влаштували нелегальні знімання відеоролика з реперкою Alyona Alyona.
Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців Дрифт на Софійській площі: Міністерство культури звернувся до правоохоронців
Українська реперка Alyona Alyona, яка також брала участь у зніманні реклами, отримала повістку прийти на допит.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next