"Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою

"Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою
Чиновник закликав підтримати українську спорсменку, аби "не побачити її в іншій країні".

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт вважає, що українська 19-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх просто не стримала емоцій, коли фотографувалася з російською спортсменкою.

Про це заявив на пресконференції в Києві в четвер, інформує "Інтерфакс-Україна". 

Я бачив, як вона раділа, як вона відчувала, що всі сили віддала на цю медаль і цей виступ... Кожен спортсмен, коли перемагає, починає вітати інших, усі вітають одне одного. І вона почала вітати інших спортсменів, які були поруч, і поруч була спортсменка з ОКР із Російської Федерації. На той час вона, напевно, не стримала емоцій, - сказав міністр.

Він також закликав усіх підтримати Магучіх, "щоб не сталося так, що зараз багато чого йде на неї, а потім ми не побачили її в іншій країні".

Міністр зауважив, що має намір опрацювати з федераціями питання, як спортсмени мають поводитися в таких ситуаціях.

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.

Читайте також
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам
Українські спортсмени отримають за здобуті у Токіо нагороди від 55 до 125 тисяч доларів за підсумками змагань.
Loading...
Load next