Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео)

Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео)
Учасники тренувань відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для ефективної протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.

Служба безпеки провела масштабні тактико-спеціальні навчання у Чернігівській та Сумській областях неподалік кордону з РФ. Силовики відпрацьовували нейтралізацію ворожих диверсійних груп.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За легендою, на територію цих регіонів проникла умовна диверсійно-розвідувальна група. Вони планували завдати збитків і дестабілізувати суспільно-політичну обстановку у прикордонних районах.

Тренування проводили в умовах максимально наближених до реальних. У заходах залучили понад 1,5 тисячі осіб і понад 100 одиниць техніки.

У ході навчань було посилено режим безпеки на військових, інфраструктурних та інших стратегічно важливих об’єктах обох регіонів.

Відомо, що у тренуваннях брали участь підрозділи СБУ, Держприкордонслужби, ЗСУ, Нацгвардії, ДСНС, Нацполіції, а також представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. 

Головною метою навчань стало підвищення рівня безпеки у прикордонних регіонах України.

Крім того, учасники тренувань відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для ефективної протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.


 

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next