Військовий рф у передсмертному посланні благав брата не їхати воювати в Україну (аудіо)

Військовий рф у передсмертному посланні благав брата не їхати воювати в Україну (аудіо)

Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну.

Про це свідчить голосове повідомлення, яке СБУ знайшла у телефоні загиблого росіянина, йдеться у Телеграмі спецслужби.

"Асвабадітєль" намагався застерегти свого брата, що з відкритою кримінальною справою за дезертирство ще можна жити, а от єдиний шлях повернутися з війни в Україні – поїхати «грузом 200».

Для загарбника картинка «великой руZZкой армии» виявилась зовсім не радісною.

За його словами, російському командуванню на них байдуже і «здесь вообще за людей никого не считают, всем пох*й. У нас люди, бл*, просто так умирают… их тела даже не забирают. Если ты отбился от колоны просто, не туда свернул – всем пох*й, тебя никто искать не будет».

Сподіваємось, що «посилка» з надписом «груз 200» стане ще одним аргументом для брата, що сюди приїжджати не варто, - йдеться у повідомленні СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дружини російських окупантів закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Loading...
Load next