Українська велосипедистка Попова показала особистий рекорд на чемпіонаті Європи

Українська велосипедистка Попова показала особистий рекорд на чемпіонаті Європи
Серед лідеркок Попова трималася майже з самого початку заїзду та кілька разів виривалася на перше місце.

У чеському Новому Саді завершився чемпіонат Європи з маунтинбайку. У фінальний день змагань найкращий результат серед українців показала Ірина Попова, яка вже відзначилася на цьому чемпіонаті бронзовою нагородою в крос-кантрі елімінаторі.

Про це повідомляє Суспільне. 

Раніше на цьому чемпіонаті Європи українець Олександр Гудима здобув для України перше в її історії "золото" в чоловічому маунтинбайку. Спортсмен переміг у крос-кантрі серед юніорів.

Дворазова чемпіонка Європи в елімінаторі Ірина Попова показала свій найкращий результат у кар'єрі в класичному олімпійському крос-кантрі. Українка стала четвертою з часом 01:28:45. 

У її титулованої партнерки за командою Яни Беломоіної гонка не вдалася. Уже на другому колі українка випала з топдесятки, а в підсумку взагалі посіла 17-те місце з результатом 01:31:43. Яна поступалася більше п'яти хвилин переможниці – семиразовій чемпіонці світу з маунтинбайку, француженці Полін Ферран-Прево (01:26:36).

Читайте також
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Ярослава Магучіх перемогла на етапі Діамантової ліги (відео) Ярослава Магучіх перемогла на етапі Діамантової ліги (відео)
Цей старт був останньою можливістю для спортсменів відібратися до фіналу (хто цього ще не зробив), або ж провести заключний старт перед фінальним етапом (хто уже туди потрапив).
Loading...
Load next