Регбійний сезон завершується: "срібло" львівських "тигрів" і "золото" чемпіонату України ЖК (відео)

Регбійний сезон завершується: "срібло" львівських "тигрів" і "золото" чемпіонату України ЖК (відео)
Всьоме у фіналі чемпіонату України з регбіліг - харківський «ЛЕГІОН-13» та львівські «ТИГРИ».

Багато хлопців хворіли перед фінальним матчем. Тому оптимальний склад у Харків вивезти не вдалось, - розповів тренер РК КІВС «LVIV TIGERS» Євген Тарасенко 

Це суттєво вплинуло на гру, у першому таймі харків'яни легко проходили оборону «Тигрів». Та на перерву пішли із більш ніж комфортним відривом 32:0.

Гра була важка. Коли ми їхали, то знали, що легкою гра не буде, - поділився враженнями гравець РК КІВС «LVIV TIGERS» Остап Грищенко.

 У першому таймі ми почали не дуже активно. Відразу з потяга вийшли на гру. У другому таймі ми почали більше атакувати і давати більше опору, - прокоментував його напарник Ігор Воробель.

На шостій хвилині львів’яни нарешті відкривають рахунок — спробу ставить Валентин Корчак. Пробивають вдалу реалізацію  і мають 6 очок в кишені. За 6 хвилин до кінця, "Тигри" ще раз прориваються до залікової «Легіону», але реалізації не забивають. 13-те чемпіонство «Легіону» у регбіліг - 66:10.

Це був ще один урок для нас, щоб ми мали куди рости - більше треба відвідувати тренувань, додав Ігор. 

Так "Тигри" здобули чергове срібло чемпіонату України. Медалі такого ж ґатунку у 5-ьох гравців команди, які виступали у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з регбіліг. Золото ж вибороли регбістки Клубу ігрових видів спорту. У чемпіонаті України U21.

Результат очікуваний, ми йшли до нього. Чітко їхали за золотом. Дуже насичений був чемпіонат і у вищій, і у суперлізі вже добре знали, хто як грає, - розповів тренер регбійної команди ЛКЗ «КІВС» (U-21) Артем Глинка. 

Львів'янки перемогли з великими відривами у рахунках команди з Харкова, Одеси та Івано-Франківська.

Із самого початку ми мали правильну налаштуватись на гру з Одесою. Тому що під час сезону - вони були нашим основним конкурентом. Нам це вдалося і з цим бойовим настроєм ми взяли ініціативу у свої руки та почали заносити перші спроби. Найважче було грати з командою Харкова, бо їхній склад майже не змінився із Суперліги, - прокоментувала гравчиня регбійної команди ЛКЗ «КІВС» (U-21) Тетяна Мороз.

Остання подія регбійного сезону у Львові вже завтра. У суботу 30 жовтня о 13:00 на стадіоні «Юність» львівський «Сокіл» зіграє з київським «Політехінком» у чемпіонаті України з регбі -15. 

Відео: ПравдаТут Львів

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Львівський регбі клуб "Сокіл"  зіграв у принциповий матч із хмельницьким "Поділлям" (відео) Львівський регбі клуб "Сокіл" зіграв у принциповий матч із хмельницьким "Поділлям" (відео)
Регбісти "Сокола" у межах третього туру Суперліги з регбі-15 вдома приймали хмельницьке "Поділля".
Loading...
Load next