Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)

Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.

Тіло Костянтина Павлова - мера Кривого Рогу виявили мертвим 15 серпня на порозі власного будинку у селі на Дніпропетровщині. Раніше повідомлялося, що під час обшуку в будинку Павлова правоохоронці знайшли дві записки, однак тепер з'явилася інформація, що перед смертю загиблий мер видалив усі листування з телефонних месенджерів, повідомляють "Українські новини" з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

В чатах "чисто". Він почистив їх, - повідомив співрозмовник.

Однак, на оприлюдненому в ЗМІ відео помітно, що Костянтин Павлов ходить по дому зі зброєю і пише щось в телефоні, ймовірно, переписується з кимось. Проте, ніяких повідомлень на його телефоні не було виявлено. Таким чином, з ким листувався мер перед загибеллю - поліція не знає.

Варто зазначити, що час і дата на камерах відеоспостереження збиті, крім цього, в середині відео вирізано фрагмент.

Нагадаємо, що у неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Його смерть підтвердила поліція, відкрили кримінальне провадження. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що триматиме справу під особистим контролем.

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Loading...
Load next