На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)

На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.

На Херсонщині українські військові тренуються протидіяти терористичним загрозам. Практичні дії спецпризначенці вдосконалюють як вдень, так і вночі.

Про це інформує Командування об'єднаних сил ЗСУ. 

 Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що постійні тренування військових обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури з високим ступенем загрози терористичних посягань.

Відпрацювання даних заходів, спрямовано на забезпечення належного рівня захисту як цивільних, так і військових об'єктів від можливих терористичних загроз. Військові тренуються в умовах, максимально наближених до реальних.

За словами Наєва, цього разу під час навчань перед військовими було поставлено завдання щодо проведення контр диверсійних заходів, а саме – відпрацювання механізмів виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп, що пересуваються автотранспортом, а також знищення незаконних збройних формувань на підконтрольній Україні території.

Він зазначив, що у ході навчань військовослужбовці продемонстрували високий рівень навченості. 

Читайте також
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next