У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)

У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".

Перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва завершилась учора ввечері. Окрім цього, такі ж репетиції заплановані ще на 20 і 22 серпня. Так, над центром Києва пролітали літаки бойової та військово-транспортної авіації, головними вулицями столиці промаршували військові та пройшла колона військової техніки.

Однак, під час репетиції українські військові хором заспівали відому пісню про російського президента. Відео марширування та співу військових опублікував на своїй сторінці у Facebook редактор "Європейської правди" Сергій Сидоренко.

Попри те, що бачив у мережі вже три таких відео, народ переконує, що це монтаж співу харківських ультрас. Дуже шкода, якщо так, бо я був би радий почути це від учасників параду - можливо, колись ще дозріють, - написав у дописі Сидоренко.

На відео видно, як військові строєм марширують столичним Хрещатиком та співають легендарну пісеньку "Путін х**ло".

Зауважимо, що "Путін ху*ло" – пісня, яку вигадали футбольні вболівальники ще у березні 2014. Під час агресії Росії проти України ці слова стали справжнім хітом, відомим чи не кожному. До речі, її часто можна було почути на стадіонах під час цьогорічного Євро-2020.

Читайте також
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Loading...
Load next