Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)

Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.

На параді до Дня Незалежності покажуть новий танк “Оплот”, який раніше виготовили у Харкові. Державне підприємство "Завод імені Малишева" виготовив новий танк на замовлення Державної компанії "Укрспецекспорт", повідомляє пресслужба заводу.

Попри деякі упереджені заяви в засобах масової інформації, працівники заводу ім. Малишева вкотре довели, що здатні якісно та вчасно виконувати контракти для вітчизняних та українських замовників: від окремих деталей та вузлів до повноцінних сучасних бойових машин, - заявив генеральний директор підприємства Василь Крилас.

Наразі ж "Оплот" перебуває у Харкові, однак невдовзі його буде відправлено до Києва для участі у святковому заході, який відбудеться у День Незалежності України, 24 серпня.

Зокрема, Василь Крилас переконаний, що участь нової бойової машини на параді до Дня Незалежності стане великою гордістю для всього колективу заводу імені Малишева: "Ми пишаємося нашими працівниками, любимо Україну та готові до виконання нових замовлень".

Зауважимо, що у військовому параді 24 серпня планується, що візьмуть участь більш як 5 тисяч військових, 100 літальних апаратів, 400 одиниць зброї та техніки.

Нагадаємо, що у Збройних силах України вже активно готуються до святкування 30-ї річниці Незалежності України. Напередодні Дня Незалежності України Міністерство оборони показало репетицію військового параду з нагоди національного свята. Відео репетиції можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next