З'їздила до Лукашенка: Нацрада має питання до медведчуківської ведучої Діани Панченко (відео)

З'їздила до Лукашенка: Нацрада має питання до медведчуківської ведучої Діани Панченко (відео)
Раніше журналістка "Першого незалежного" Діана Панченко дебютувала у ролі ведучої на "Слов'янському Базарі" у Вітебську й також відвідала пресконференцію з нагоди "річниці" президентства Лукашенка у Білорусі.

Під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, яке відбулось сьогодні, 19 серпня, розглядалося питання переоформлення ліцензії телеканалу "Перший незалежний". За інформацією журналістів, Нацрада перенесла розгляд зазначеного питання через "наявність запитань" до однієї з ведучих каналу Діани Панченко, яка неодноразово їздила до Білорусі та самопроголошеного президента Лукашенка.

За інформацією "Детектор медіа" до питання мають повернутись у вересні.

Переоформлення технічне. Але у нас  є питання до Діани Панченко. Давайте перенесемо розгляд. Бо закінчується, літо, закінчились Слов’янські базари, і давайте дочекаємось… - наголосив заступник голови Нацради Олег Черниш.

Зауважимо, що Панченко й справді була ведучою на білоруському "Слов'янському базарі". Журналістка навіть цього не приховувала, а навпаки хизувалась у мережі таким "досягненням". 

Я їду на Слов'янський базар. Так, в Вітебськ, так в Білорусь. Удостоєна честі відкривати фестиваль в якості ведучої разом з колегами з Росії та РБ, - написала Панченко в одному із дописів в Instagram.

Окрім цього, 9 серпня, Діана Панченко разом із ще одним своїм проросійським колегою поїхала на пресконференцію самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Там вони обидвоє захоплювалася диктатором та цинічно критикувала українську владу.

Відео телеканалу "НАШ", який також висвітлює проросійську позицію, що й не дивно чому саме він транслював пресконференцію Лукашенка та через який Нацрада ініціюватиме позов про анулювання ліцензії телеканалу "через розпалювання в його ефірі "релігійної ворожнечі та поширення прихованих закликів до нетерпимості".

Нагадаємо, що під час цієї пресконференції Лукашенко зробив низку заяв, які стосувались України:

Читайте також
Український канал "ДОМ" отримав попередження через карту Росії з окупованим Кримом Український канал "ДОМ" отримав попередження через карту Росії з окупованим Кримом
За даними телеканалу, проєкт "Русский дневник" має графічну заставку із картою РФ, але без зображення окупованого півострова. Скандал із картою Росії, на якій тимчасово окупований Крим позначений, як частина РФ, пояснили службовою недбалістю відповідальних за виробничий процес співробітників.
Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne" Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne"
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала два телеканали "НАШ" і "Newsone" внаслідок розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі й ненависті.
Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська повідомила, що мала неофіційну зустріч з президентом Володимиром Зеленським у Литві два дні тому.
Loading...
Load next