Доля збірної України на Євро-2020: прогноз на матч 1/8 із Швецією

Доля збірної України на Євро-2020: прогноз на матч 1/8 із Швецією
Поєдинок між збірними України та Швеції відбудеться 29 червня о 22:00 за київським часом.

Вперше в історії збірна України з футболу не попрощалась з Євро 2020 і вийшла з групи C з третього місця в плей-офф. Все завдяки перемозі Швеції над Польщею та Іспанії над Словаччиною. Зокрема, у квартеті E для України склалося все як треба: в матчі Іспанії та Словаччини не була зафіксована нічия, а Швеція паралельно не програла Польщі.

Зокрема, тепер на Євро-2020 збірна Україна зіграє із командою Швеції. Поєдинок між гравцями відбудеться в шотландському Глазго 29 червня на стадіоні "Хемпден Парк" - о 22:00 за київським часом.

Букмекери роблять прогнози хто ж таки виграє у цьому протистоянні. Британська контора William Hill вважає, що фаворитом на цьому матчі буде все ж таки Швеція. Її перемога відповідає коефіцієнту 2,37, однак успіх України оцінюється в 3,30. При цьому, коефіцієнт на нічию дорівнює 3,10.

Також авторитетні букмекери переконані, що найбільш ймовірний результат матчу - це нічия з рахунком 1:1 в основний час за 6,00. Трохи менш ймовірною вони вважають перемогу Швеції з рахунком 1:0 - 7.00.

Нагадаємо, що нещодавно посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції. На своїй сторінці у Twitter посол опублікував мем з бригадою будівельників і написав: "Завжди раді стати в пригоді".

Читайте також
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next