Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)

Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний пркоментував виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику. Також він не уточнив, чи було це санкціоновано військовим командуванням.

Про це Залужний розповів в інтерв’ю Яніні Соколовій.

Скажімо так: з одного боку, я сам батько двох дітей і мені не хотілося б, щоб це відбивалося в такому колі загалом. Це з етичної точки зору, тобто моралі, щодо дітей і жінок. Але, власне, вони сказали від душі, вони сказали правду. Честь їм і хвала, - сказав Залужний.

Крім того, у відповідь на запитання, "чи хотів би він проїхатися на танку Красною площею", головнокомандувач ЗСУ відповів ствердно. "Мабуть, так, по-чесному. І Арбатом також. Але акуратно, бо це пам’ятник", - сказав він.

Зазначимо, що Валерій Залужний став головнокомандувачем ЗСУ в липні 2021 року, замінивши на цій посаді Руслана Хомчака. До того Залужний командував оперативним командуванням "Північ".

Нагадаємо, що під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".

 

Читайте також
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Loading...
Load next