Кадрові зміни: Україна залишилася без основного воротаря перед матчами відбору на ЧС-2022

Кадрові зміни: Україна залишилася без основного воротаря перед матчами відбору на ЧС-2022
Бущан, скоріше за все, не відновиться до матчів національної команди, яка 1-го і 4 вересня проведе матчі відбору чемпіонату світу проти Казахстану і Франції відповідно.

Основні голкіпери національної команди Георгій Бущан і Анатолій Трубін отримали травми, тому в збірну довикликали Дмитра Різника і Андрія Пятова.

Про це інформує 24 канал. 

Наставник Динамо Мірча Луческу 22 серпня повідомив, чому Георгій Бущан пропустив матч 5 туру УПЛ проти Десни (5:0). Він заявив, що Бущан залишився без футболу на 10 днів. Після цього голкіпер зможе приступити до легких тренувань. У Динамо побоюються, що Бущану може знадобитися операція.

Анатолій Трубін також пропустив гру 5 туру УПЛ, в якій Шахтар розгромив Чорноморець. Голкіпер "гірників" пропустить матч проти Монако у Лізі чемпіонів. За інформацією ЗМІ, Трубін може пропустити 3 місяці через розрив меніска.

Нагадаємо, що збірна України вже 1 вересня зустрінеться на виїзді з Казахстаном у відборі на ЧС-2022. 4 вересня "синьо-жовті" у Києві приймуть збірну Франції.

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020 Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020
Георгій Бущан здійснив посів шосте місце у рейтингу голкіперів на чемпіонаті Євро-2020, які здійснили найбільшу кількість сейвів.
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
Loading...
Load next