Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)

Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.

Збірна України на виїзді проведе поєдинок 6-го туру кваліфікації ЧС-2022 проти фінів. Команди зустрінуться 9 жовтня на "Олімпійському стадіоні" в столиці Фінляндії - Гельсінкі. Початок зустрічі - 19:00. Зокрема, зустріч у прямому ефері традиційно покаже телеканал "Україна", а у мережі переглянути матч можна на платформі Oll.tv (за наявності відповідної підписки). Також транслювати гру на телебаченні буде телеканал "Футбол 1".

Так, сьогодні, підопічні Олександра Петракова зустрінуться з прямим конкурентом за путівку в плей-оф відбіркової кампанії на чемпіонат світу-2022. Окрім цього головний тренер "жовто-синіх" вже визначився з переліком футболістів, які вийдуть на поле у сьомому турі відбору на чемпіонат світу-2022 проти збірної Фінляндії.

Склад збірної Україні на матчі проти Фінляндії:

  • Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Георгій Бущан (Динамо), Дмитро Різник (Ворскла).
  • Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі – Шахтар), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Артем Шабанов (усі – Динамо), Едуард Соболь (Брюгге).
  • Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков (усі – Динамо), Тарас Степаненко (Шахтар), Сергій Булеца (Зоря), Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Олександр Зубков (Ференцварош), Ігор Харатін (Легія).
  • Нападники: Роман Яремчук (Бенфіка), Артем Довбик (СК Дніпро-1), Данило Сікан (Шахтар).

Нашій збірній залишилося провести один матч проти Фінляндії і два проти Боснії. Перша команда відразу виходить на чемпіонат світу, друга потрапить до плей-оф.

Зауважимо, що на сьогоднішньому матчі очікується близько 2 тисяч українських уболівальників, які живуть або працюють в Фінляндії. Оскільки на зустріч реалізували всі 29 тисяч квитків, "Олімпійський стадіон" в Гельсінкі дозволили заповнити на 90%.

Нагадаємо, що 4 вересня Україна зіграла внічию проти Франції. Напередодні у дебютному матчі збірна зіграла внічию проти Казахстану - 2:2. Водночас Франція у попередньому матчі поділила очки з Боснією та Герцоговиною - 1:1.

Читайте також
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
"Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео) "Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео)
УЄФА відкрив справу проти гравця Казахстану Валіулліна, який провалив тест на допінг. Саме цей гравець забив два голи в ворота збірної України (2: 2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.
Loading...
Load next