Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото

Олімпійська чемпіонка України Баюл в День Незалежності опублікувала провокативне фото
Перша олімпійська чемпіонка незалежної України образилася на те, що її не запросили на святкування Дня Незалежності.

Колишня фігуристка, перша олімпійська чемпіонка України Оксана Баюл 24 серпня виклала в соцмережах фото з американським прапором.

Якщо тебе не люблять – НЕ випрошуй любов. Якщо тобі не вірять – не виправдовуйся. Якщо тебе не цінують – не доводь, – написала Баюл у своєму Instagram.

Нагадаємо, що нещодавно Оксана Баюл заявила, що відмовилась від громадянства України.

Про причини такого рішення фігуристка не повідомила. Проте, раніше спортсменка в Instagram написала, що президент Володимир Зеленський не запросив її на святкування 30-річчя Незалежності України.

Зазначимо, що після завершення спортивної кар'єри фігуристка переїхала жити в США, втім зберегла українське громадянство.

Оксана Баюл — українська фігуристка та перша олімпійська чемпіонка незалежної України. Вона виграла Олімпійські ігри 1994 року в Ліллехаммері. Мешкає в США. 

Читайте також
Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео) Призові за Олімпіаду: Україна сплачує спортсменам в декілька разів більше, ніж США (відео)
Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не виплачує призові спортсменам, які завоювали медалі. Проте, у багатьох країнах своїх спортсменів все ж таки нагороджують преміальними. Зокрема, в Україні за олімпійське "золото" можна отримати 125 тисяч доларів - це в 3 рази більше, аніж сплачує США своїм спортсменам. До того ж у Німеччині олімпійські чемпіони отримують ще менше, а деякі економічно розвинені країни взагалі не сплачують призові для своїх олімпійців.
Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло" Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло"
В активі паралімпійської збірної України вже 56 нагород - 12 золотих, 29 срібних і 15 бронзових. Дві із них вибороли бігунка Оксана Ботурчук та велогонщик Єгор Дементьєв.
Здобув "золото" та встановив світовий рекорд: Трусов чемпіон Паралімпіади-2020 з плавання Здобув "золото" та встановив світовий рекорд: Трусов чемпіон Паралімпіади-2020 з плавання
Український плавець Андрій Трусов здобув золоту нагороду на Паралімпіаді у Токіо. Для спортсмена це перша нагорода такого ґатунку.
Loading...
Load next