Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)

Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)
Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.

Російський репер Моргенштерн, якому раніше СБУ заборонила в'їзд в Україну, планує знову приїхати сюди із концертами. Концерти російського виконавця заплановані на листопад і пройдуть у трьох містах - у Києві, Запоріжжі й Харкові, інформація про його квитки є на сайті компанії-дистриб'ютора Kontramarka.

Зокрема, у Києві виступ має відбутися у Палаці спорту, а ціни на квитки стартують 690 до 4490 гривень. Окрім цього організатори встановили вікове обмеження на шоу репера – глядачів пускатимуть на концерт лише від 16 років.

Репер планує виступити з концертами у листопаді:

  • 13 листопада – Запоріжжя,
  • 15 листопада – Харків,
  • 16 листопада – Київ, "Палац Спорту".

Нагадаємо, що наприкінці червня цього року російський реп-виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн) подав до ОАСК позов на Службу безпеки України через внесення його до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни та заборону в’їзду на територію держави.

Зокрема, нещодавно виконавець у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні й також через те, що він боїться сюди їхати, бо переживає за своє життя. Однак, згодом Моргештерн записав відео в полі із соняшниками й заявив, що нібито зараз він знаходиться на території України. Потім він, разом зі своєю нареченою якій репер нещодавно зробив пропозицію, їхали на авто по трасі.

Читайте також
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next