Подарувала квартиру тренеру: призерка Олімпіади віддала своєму наставникові отриману квартиру

Подарувала квартиру тренеру: призерка Олімпіади віддала своєму наставникові отриману квартиру
Українську борчиню Коляденко керівництво нагородило квартирою за успішний виступ у Токіо, але спортсменка відмовилася від житла на користь свого тренера.

Українська борчиня Ірина Коляденко, яка здобула бронзову нагороду на Олімпіаді-2020 у Токіо отримала від держави квартиру у своєму рідному місті Ірпені. Спортсменка одразу віддала її своєму тренеру Володимиру Яременко.

Про це вона написала у Facebook.

Коляденко повідомила, що 24 серпня влада вручила їй ключі від її однокімнатної квартири на 41 квадратний метр за медаль на Олімпіаді.

Що це означає для мене? Ну щоб ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло — це насправді була моя мрія, не менш бажана, ніж олімпійська медаль, - зазначила спортсменка.

Вона також додала, що вже завтра могла б почати робити там ремонт, але вирішила віддати квартиру своєму тренеру Володимиру Яременку, який "стоїть за усіма її перемогами". Борчиня зазначила, що той протягом восьми років не тільки тренував її, але й завжди був поруч.

«ак, було нелегко. Був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене насамперед.

Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь внесок свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він ішов заради цієї перемоги, - наголосила спортсменка.

 Нагадаємо, що українка Ірина Коляденко здобула бронзову медаль на Олімпійських Іграх у Токіо. У фіналі вона перемогла представницю Латвії Анастасію Григорьєву.

Суперниця українки була одною із найдосвідченіших на Олімпійських Іграх. У 2014 році вона здобула бронзову нагороду на чемпіонаті світу, а також стала 4-разовою чемпіонкою Європи.
 

Читайте також
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо
Чергова перемога для України у боротьбі на Олімпіаді-2020 - борчиня Алла Черкасова здобула олімпійську "бронзу".
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Loading...
Load next