Кріштіану Роналду офіційно повернувся у "Манчестер Юнайтед"

Кріштіану Роналду офіційно повернувся у "Манчестер Юнайтед"
До вчорашнього вечора головним претендентом на Роналду вважався "Манчестер Сіті", але "Юнайтед" встигли перехопити всесвітньо відомого форварда у сусідів.

Португальський футболіст Кріштіану Роналду офіційно покинув футбольний клуб "Ювентус" за який він грав з 2018 року та перейшов у "Манчестер Юнайтед". Зокрема, англійський клуб вже досяг домовленості з "Ювентусом" щодо трансферу футболіста та домовитися з Роналду про умови контракту.

Так, "Манчестер Юнайтед" на своєму офіційному сайті вже оголосив про досягнення домовленості з туринцями й переходом Роналду. 

"Манчестер Юнайтед" із задоволенням підтверджує, що клуб досяг угоди з "Ювентусом" про передачу Кріштіану Роналду за умови узгодження особистих умов, візи та медичного обслуговування, - йдеться у повідомленні.

Наразі ж Кріштіану необхідно лише пройти медогляд. Також інформацію про перехід Роналду у "Манчестер Юнайтед" підтвердив і сам клуб, який на своїй Twitter-сторінці привітав нового гравця, який вже грав за команду з 2003 по 2009 роки.

Відомо, що португальський футболіст підписав контракт на дворічний період — до літа 2023 року. Також, за інформацією The Guardian, англійський клуб придбав 36-річного нападника за 20 мільйонів євро.

Зауважимо, що Кріштіану, п'ятикратний володар "Золотого м'яча", за свою кар'єру здобув понад 30 великих трофеїв, у тому числі п'ять титулів Ліги чемпіонів УЄФА, чотири клубні чемпіонати світу з футболу, сім титулів чемпіонатів Англії, Іспанії та Італії та Європи Чемпіонат рідної Португалії.

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Євро-2020: капітан збірної України Ярмоленко потрапив до символічної "збірної найкращих" (фото) Євро-2020: капітан збірної України Ярмоленко потрапив до символічної "збірної найкращих" (фото)
Капітан збірної України та півзахисник Андрій Ярмоленко потрапив до символічної збірної Євро-2020 за підсумками групового етапу турніру.
Несподіване повернення: Шевченко може очолити "Динамо" замість Луческу (відео) Несподіване повернення: Шевченко може очолити "Динамо" замість Луческу (відео)
Колишній тренер збірної України може очолити київське "Динамо" вже найближчим часом. Наразі кандидатуру Андрія Шевченка вже розглядається в "Динамо" в ролі наступника Мірчі Луческу.
Loading...
Load next