Кличко подарував Усику пояс WBC на удачу (відео)

Кличко подарував Усику пояс WBC на удачу (відео)
Віталій Кличко зустрівся з новим чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександром Усиком. Мер Києва подарував боксеру пояс WBC і побажав обов'язково його завоювати.

Віталій Кличко зустрівся з новим чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександром Усиком. Міський голова столиці й колишній боксер ще раз привітав Усика з перемогою в бою проти Ентоні Джошуа.

Про це повідомили на сайті КМДА.

Я ще раз вітаю тебе з перемогою і хочу вручити символічний подарунок. Ти завоював 4 чемпіонських пояси в суперважкій вазі, а пояса за версією WBC в цій категорії в тебе ще немає. І ти обов‘язково його завоюєш. А я тобі дарую перший пояс WBC з великим українським прапором, який був виготовлений до Конгрессу WBC, що відбувся в Києві в 2018 році. На удачу і мотивацію. Адже таким поясом володів і твій кумир – Мохамед Алі, – сказав Віталій Кличко.

Усик подякував меру Києва за підтримку.

Дякую. Це якраз той, якого не вистачає. Потім ми завоюємо той. А цей буде у колекції, - сказав Олександр.

Також чемпіони поспілкувалися по відео зв‘язку з президентом WBC Маурісіо Сулейманом. Усик показав Сулейману пояс, подарований Кличком і зазначив, що це буде наступний завойований ним трофей.

Нагадаємо, що українець Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа у ніч з 25 на 26 вересня провели грандіозний бій за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у важкій вазі. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео) Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео)
Вантажівка пошкодила покриття фонтану та ймовірно форсунки під землею. Наразі фахівці перевіряють їхній стан.
Loading...
Load next