"Зробимо все, аби Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)

"Зробимо все, аби  Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)
Те, що Україна не забуває про анексію і порушує це питання, доводить Москву до істерики. Російський депутат Костянтин Затулін назвав Україну ворогом Росії та закликав робити все, щоб нашої країни не існувало.

У Росії знову палає, цього разу через проведення в Києві саміту "Кримської платформи". Порцію заяв на адресу України видав скандальний депутат Держдуми від пропутінської "Єдиної Росії" Костянтин Затулін.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський, він зібрав у своєму відеоблозі скандальні висловлювання Затуліна.

Російський депутат в ефірі пропагандистського ресурсу оголосив Україну ворогом Росії і заявив, що потрібно зробити все, щоб "така Україна припинила своє існування".

Він сказав, що Україна "зрадила ідею союзу з Росією", а винні в цьому нібито всі жителі країни. РФ, за словами депутата, повинна "боротися за людей" в Україні й "фінансувати цю роботу".

Затулін раптово почав погрожувати Казахстану, який є союзником РФ і членом Митного союзу.

Співпрацюйте з Росією, ніхто не зазіхає на минуле, не вимагає від вас повернути Північний Казахстан, ще що-небудь. Не співпрацюєте з Росією - значить відкриваєте "ящик Пандори" і претензії дійсно можуть бути висунуті. Україна теж могла б зберегти Крим і навіть Севастополь у своєму складі, якби поводилася порядно і чесно щодо Росії, - сказав він.

Таким чином, в Росії в черговий раз визнали факт окупації частини території України та агресії проти неї.

 

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Loading...
Load next