У Києві під будівлею Деснянської РДА зібралися люди з російськими прапорами (відео)

У Києві під будівлею Деснянської РДА зібралися люди з російськими прапорами (відео)
На місці подій розвісили оголошення про знімальний процес фільму. Прем'єра фільму запланована на весну 2022 року.  

Під будівлею Деснянської районної адміністрації в Києві помітили людей з російськими прапорами - вони стояли біля барикад з покришок. Як виявилося, на місці йшли зйомки фільму "Мирний-21".

Фото і відео з місця подій опубліковані в Telegram-каналі "ХК".

Автор ролику наголосив на тому, що на потенційно небезпечних людей біля Адміністрації не реагують правоохоронці. Проте, на місці подій розвісили оголошення про знімальний процес.

Зазначимо, що "Мирний-21" - військова драма режисера Ахтема Сеітаблаєва, присвячена трагічним подіям 2014 року. Фільм знімається за підтримки держави, бюджет картини перевищує 35 мільйонів гривень.

Прем'єра фільму запланована на весну 2022 року.  

 

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next