Пропагандисти РФ зняли новий сюжет у Києві: надає коментар український академік

Пропагандисти РФ зняли новий сюжет у Києві: надає коментар український академік
Основною темою сюжету є непроста історія Києво-Печерської лаври.

Сюжет вийшов 3 листопада ввечері в ефірі каналу "Росія 24" у вечірньому випуску новин.

У ньому автори розповідають про Лавру, яка нібито потребує реставрації. У якості спікера коментар дає ієромонах Митрофан, який розповідає про підрив святині німецькими військами в 1941 році. Примітно, що поспілкуватися з пропагандистами погодився історик, академік Національної академії наук України Петро Толочко. У сюжеті "Росія 24" Толочко намагається розмірковувати про "фашистів", повідомляє УНІАН.

 

Перед тим, як був підірваний собор, німці виселили з усіх навколишніх будинків жителів. Є фотографія цього вибуху, коли німецькі фотокореспонденти стоять на Дніпровському мосту і направили свої фотокамери на Успенський собор, фіксуючи місце вибуху, - заявив історик.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next