Українська тенісистка встановила персональний рекорд

Українська тенісистка встановила персональний рекорд
Тенісистка здійснила ривок у рейтингу WTA.

Українська тенісистка Дар'я Снігур встановила персональний рекорд у світовій класифікації WTA. Повідомляє Федерація Тенісу України.

Дар’я Снігур виграла свій шостий за кар’єру одиночний титул на турнірах ITF, але перший в категорії WTT W100+Н. До цього кращим її досягненням була перемога на WTT W25. І ось нарешті вона взяла свій, поки що, найбільший професійний титул.

У фіналі Дубаї вона обіграла четверту сіяну Кристину Кучову – 6:3; 6:0!

Завдяки перемозі на турнірі із призовим фондом 100 тис. дол. 19-річна киянка вперше у кар'єрі піднялася на 144-е місце та стала шостою ракеткою України. Снігур піднялася на 39 позицій.

Нагадаємо, що Українка у чвертьфіналі Світового тенісного туру. Українська тенісистка розгромила австрійку на шляху до чвертьфіналу турніру в Дубаї.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео) Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео)
За результатами першого тижня спортивних змагань Світоліна залишилася єдиною українкою на турнірі.
Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Dubai Duty Free Tennis Championships у Дубаї (ОАЕ) із призовим фондом $768,68 тис.
Українська тенісистка Марта Костюк вперше вийшла у четвертий раунд турніру Великого шлему Українська тенісистка Марта Костюк вперше вийшла у четвертий раунд турніру Великого шлему
Українська тенісистка Марта Костюк тріумфально вийшла до четвертого кола змагань "Ролан Гаррос-2021" й перемогла свою російську суперницю з рахунком 6:1, 6:2.
Loading...
Load next