Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео)

Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео)
Українська тенісистка Еліна Світоліна у трьох сетах програла 19-річній канадці Лейлі Фернандес в чвертьфіналі US Open та покинула турнір.

Еліна Світоліна поступилася у чвертьфіналі 19-річній канадці Лейлі Фернандес й завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу. Так, у чвертьфіналі змагань під 5-м номером тенісистка Світоліна за 2,5 години поступилася у трьох сетах 73-у номеру світової класифікації Лейлі Фернандес з Канади - 3:6, 6:3, 6:7 (5:7).

Зауважимо, що для канадської тенісистки Лейли Фернандес - це перший вихід у півфінал турніру Великого Шолому, а от українка Еліна програла шостий чвертьфінал такого рівня з восьми у кар'єрі. Також зазначимо, що це була друга зустріч тенісисток - у першій грі українська спортсменка здобула перемогу під час двобою.

Здаватися — не мій варіант... Залишила серце на корті, але, на жаль, не сьогодні. Молодець, Лейла, хоробрий виступ, - написала Світоліна на своїй сторінці у Twitter після поразки.

Відомо, що у півфіналі чемпіонату Фернандес, яка перемогла Світоліну, зустрінеться з білоруською тенісисткою Ариною Соболенко. Зауважимо, що чинною чемпіонкою US Open є японська спортсменка Наомі Осака.

Читайте також
Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео) Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)
Вже на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок, проте в другому таймі гості відновили рівновагу.
Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео) Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео)
Чемпіонат Європи з волейболу проходить з 2 по 19 вересня в чотирьох країнах: Польщі, Чехії, Естонії та Фінляндії.
Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді
Українка уперше в кар'єрі програла британці Джоанні Конті. Матч тривав більше двох годин.
Loading...
Load next