Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді

Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді
Українка уперше в кар'єрі програла британці Джоанні Конті. Матч тривав більше двох годин.

Перша ракетка України Еліна Світоліна стартувала на турнірі WTA в канадському Монреалі. Вона отримала третій номер посіву, тому пропустила перший раунд та розпочинала одразу з другого. Українка поступилася британці Йоханні Конте.

Про це інформує Суспільне. 

Тенісистки п'ять разів зустрічалися раніше - усі матчі залишилися за Світоліною.

Початок гри теж був для українки непоганим. Еліна зробила швидкий брейк, повела 4:1, тоді програла свою подачу, але одразу забрала ще один брейк, після чого подала на сет - 6:3.

У другій партії Світоліна чіплялася за кожну подачу британки, заробила п'ять брейкпоїнтів на трьох подачах - але не реалізувала жодного. А тоді за рахунку 3:4 програла свою подачу, після чого Конта подала на сет - 3:6.

Третю партію вже повністю контролювала Джоанна: вона зробила два брейки, упевнено подавала сама і виграла 6:2. 

Загалом матч тривав 2 години 13 хвилин. Світоліна реалізувала два з восьми брейкпоїнтів, у Конти - чотири з восьми. Це перша перемога Джоанни у кар'єрі над Еліною.

Читайте також
Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео) Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео)
Українська тенісистка Еліна Світоліна у трьох сетах програла 19-річній канадці Лейлі Фернандес в чвертьфіналі US Open та покинула турнір.
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді
Світоліна стала першою представницею України, яка зіграє у півфіналі одиночного розряду Олімпіади.
Loading...
Load next