Унікальний матч: збірна України отримає 10 млн грн за перемогу над командою Росії

Унікальний матч: збірна України отримає 10 млн грн за перемогу над командою Росії
Перемога української збірної з волейболу в 1/8 фіналу дозволить гравцям не тільки пробитися до чвертьфіналу і отримати призові, але й отримати рейтингові бали, які стануть головним фактором у відборі на ЧС-2022 року.

Партнери Федерації волейболу виділять 10 мільйонів гривень призових за вихід збірної України в 1/4 фіналу Чемпіонату Європи та в разі перемоги над Росією. У випадку успіху в цьому матчі, на волейболістів очікують чималі призові, повідомила пресслужба Федерації волейболу України.

В останні роки збірна України з волейболу демонструє хороші результати. Завдяки підтримці корпоративних партнерів збірної зараз у нас є можливість мотивувати наших хлопців та дівчат на гру не тільки словами, але й фінансово. В той же час вітчизняний волейбол потребує більшої фінансової підтримки не тільки від українського бізнесу, але й від держави, - наголосив президент організації Михайло Мельник.

Для цього збірній України з волейболу необхідно обіграти збірну Росії в 1/8 фіналу та вийти у чвертьфінал чемпіонату. Зокрема, матч між командами відбудеться в суботу, 11 вересня, о 18:30 в польському місті Гданськ.

Зауважимо, що на груповому етапі Чемпіонату Європи українським волейболістам вдалось здобути три перемоги – над Грецією, Португалією та Бельгією. Це дало можливість українській команді посісти третє місце в групі та отримати путівку в 1/8 фіналу континентальної першості. 

 

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Loading...
Load next