Українські вболівальники розвернулися спинами під час гімну Росії на Євро (фото)

Українські вболівальники розвернулися спинами під час гімну Росії на Євро (фото)
Чоловіча збірна України вийшла в плей-оф чемпіонату Європи з волейболу-2021. В 1/8 фіналу українці програли Росії у чотирьох сетах.

Чоловіча збірна України поступилася Росії в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з волейболу. Під час матчу у польському Гданську українські вболівальники влаштували акцію протесту під час гімну Росії.

Про це інформує sport.pl. 

Попри те, що російський прапор через махінації Росії з допінгом заборонений на більшості великих турнірів, це не стосується чемпіонатів Європи.

Під час волейбольного матчу організатори винесли російський прапор та увімкнули гімн РФ. Українські вболівальники мирно відреагували на це, проте влаштували невелику акцію протесту.

Під час виконання російського гімну й винесення російського прапора на майданчик українці демонстративно розвернулися спинами й опустили голови.

На жаль, Україна програла Росії у чотирьох сетах. Українці віддали всі сили й були близькі, щоб вирвати перемогу. Проте, вилетіли з Євро-2021.

Зазначимо, що  Росія зупинилася на стадії чвертьфіналу. У вівторок, 14 вересня, збірна Польщі розгромила Росію у трьох сетах.

Читайте також
Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео) Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео)
Чемпіонат Європи з волейболу проходить з 2 по 19 вересня в чотирьох країнах: Польщі, Чехії, Естонії та Фінляндії.
Унікальний матч: збірна України отримає 10 млн грн за перемогу над командою Росії Унікальний матч: збірна України отримає 10 млн грн за перемогу над командою Росії
Перемога української збірної з волейболу в 1/8 фіналу дозволить гравцям не тільки пробитися до чвертьфіналу і отримати призові, але й отримати рейтингові бали, які стануть головним фактором у відборі на ЧС-2022 року.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Loading...
Load next