"Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським

"Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським
Олександр Петраков зазначив, що у нього були дві розмови з Маліновським. Одна - перед матчем з Казахстаном, де гравець з розумінням поставився до рішення тренера. Інша - перед грою з Францією, коли футболіст образився на відсутність у стартовому складі.

Руслан Маліновський не потрапив до основного складу збірної України у матчах відбору на ЧС-2022 проти Казахстану та Франції. В обох поєдинках Руслан виходив на заміну.

Футболіст Аталанти покинув розташування збірної України перед товариським матчем проти Чехії. 

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував ротацію в команді перед товариським матчем з Чехією (1:1).

Про це інформує "Великий футбол".

"Ще Маліновський підійшов. Каже, я теж хочу поїхати. Ми йому сказали, що купили квиток на дев'яте число, ще гра з Чехією. Він каже: "Я не хочу залишатися, я хочу поїхати". Він це нічим не пояснив. Я попросив адміністратора купити йому квиток. Людина хоче їхати, нехай їде", - сказав Петраков. 

За його словами, конфлікту між ними немає. Спершу вони поговорили в Казахстані, де Петраков розповів Маліновському нову схему гри. "Він каже, якби це сталося рік тому, коли я грав в Бельгії, то може я став би в позу, а зараз все в інтересах команди, а потім мої особисті", - розповів коуч.

На НСК "Олімпійський", перед грою з Францією між Петраковим та Маліновським відбулася нова розмова. 

Ти готовий грати, якщо я випущу тебе на заміну. Він образився, каже: "Добре, я не грав у Казахстані, чому не граю тут?". Я кажу, ми ж з тобою домовлялися, інтереси команди в першу чергу. Він сказав, що образився. Я тоді кажу: "Я вибачаюся перед тобою. Це тебе влаштує?". Він каже: "Ні", - заявив тренер. 

Після цього футболіст Аталанти покинув Україну. Петраков наголосив, що нічим не образив гравця збірної. 

Зазначимо, що Руслан досі не коментував заяву Петракова.

Читайте також
"Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим "Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим
Руслан Маліновський запевнив, що не тримає жодних образ на тренерський штаб збірної України. Також він сподівається, що обговорення цієї теми скоро закінчиться.
Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України
Руслан Маліновський і Олександр Петраков посварилися напередодні матчу зі збірною Франції. Футболіст, який зараз грає за італійську "Аталанту" образився, що його не ставлять в основний склад. Саме через це Руслан не залишився на товариську гру з Чехією та покинув збірну напередодні матчу.
"Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео) "Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео)
Наступний матч у кваліфікації світової першості збірна України зіграє найближчої суботи, 4 вересня, на столичному НСК "Олімпійський" проти збірної Франції.
Loading...
Load next