"Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим

"Я не ображався": Маліновський вперше прокоментував конфлікт з Петраковим
Руслан Маліновський запевнив, що не тримає жодних образ на тренерський штаб збірної України. Також він сподівається, що обговорення цієї теми скоро закінчиться.

Півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Маліновський прокоментував конфліктну ситуацію, яка виникла після перших матчів національної команди на чолі з Олександром Петраковим.

Про це написав футболіст у своєму Instagram. 

Маліновський наголосив, що виклик у збірну та матчі за національну команду країни – це велика честь для нього. І він завжди з бажанням прибуває у збірну.

Гравець не зазначив, що все повинно було залишитися між ним та Петраковим. І він не розуміє нащо той обговорював з іншими збірниками те, що він не підходить у тактичну схему нового тренерського штабу. 

Також Руслан розповів про те, чому покинув збірну України перед товариським матчем проти Чехії. 

Після інформації, що велика група гравців повертається до своїх клубів, я запитав, чи можу також поїхати. На що отримав відповідь: "Хочеш – їдь". Це не було демаршем, я запитав дозволу і подякував тренеру, що він мені дозволив. Маю велику надію, що обговорення цієї теми скоро закінчитися, а всі футбольні питання будуть вирішуватися виключно всередині команди, - написав футболіст. 

Нагадаємо, що Руслан Маліновський не потрапив до основного складу збірної України у матчах відбору на ЧС-2022 проти Казахстану та Франції. В обох поєдинках Руслан виходив на заміну.

Футболіст Аталанти покинув розташування збірної України перед товариським матчем проти Чехії. 

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував ротацію в команді перед товариським матчем з Чехією (1:1).

Читайте також
"Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським "Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським
Олександр Петраков зазначив, що у нього були дві розмови з Маліновським. Одна - перед матчем з Казахстаном, де гравець з розумінням поставився до рішення тренера. Інша - перед грою з Францією, коли футболіст образився на відсутність у стартовому складі.
Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України
Руслан Маліновський і Олександр Петраков посварилися напередодні матчу зі збірною Франції. Футболіст, який зараз грає за італійську "Аталанту" образився, що його не ставлять в основний склад. Саме через це Руслан не залишився на товариську гру з Чехією та покинув збірну напередодні матчу.
Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео) Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)
Саме цей тренерський штаб буде готувати команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022. Зокрема, вже 1 вересня Україна зіграє на виїзді проти Казахстану.
Loading...
Load next