"Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео)

"Я ж не можу забити замість них": Петраков прокоментував невдалий матч збірної України (відео)
Наступний матч у кваліфікації світової першості збірна України зіграє найближчої суботи, 4 вересня, на столичному НСК "Олімпійський" проти збірної Франції.

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України з футболу Олександр Петраков прокоментував невдалий матч української збірної з Казахстаном у відборі на Чемпіонат світу-2022 й зазначив, що українські гравці допустились дитячих помилок. Своїми емоціями після матчу, який закінчився нічиєю, тренер Петраков поділився в інтерв'ю каналам "Футбол 1,2,3".

Навіть не знаю що сказати. На 93-й хвилині забиваємо м'яч, я вже радію, а потім одна подача - гол. Люди грають в Лізі чемпіонів, але допускають такі помилки. Навіть на юнацькому рівні таких помилок не допускають. Я ж не можу вийти і забити замість них. Вони виходять віч-на-віч і не можуть реалізувати, - наголосив Петраков.

Тренер зазначив, що гравці української збірної непогано грали перші 25-27 хвилин, однак потім втомилися. Згодом вони знову почали грати та функціонально цю схему вони не тримають. Окрім цього, в.о. головного тренера висловився про подальші шанси збірної України у відборі на ЧС-2022:

Ми будемо грати до останнього. Всі хлопці засмучені. Їм зараз треба на відновлення, а вони навіть встати не можуть. Важко грати на штучному полі, ноги сіли у всіх. Тепер летіти 5,5 годин, потім Франція. Але ми будемо грати до останнього, - додав Петраков.

Нагадаємо, що  учора, 1 вересня, в Нур-Султані на "Астана-Арені" відбувся поєдинок відбору Чемпіонату світу-2022 у групі D між збірними Казахстану та України. Так, український нападник Роман Яремчук відкрив рахунок у матчі проти Казахстану вже на другій хвилині зустрічі, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.

Зазначимо, що це четверта поспіль нічия збірної України у відборі на ЧС-2022. До фінальної частини чемпіонату напряму виходять лише переможці груп. Команди, які фінішують другими, продовжать боротьбу за путівки до Катару в стикових матчах. 

Читайте також
Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео) Команда Петракова: збірна України з футболу отримала новий тренерський штаб (відео)
Саме цей тренерський штаб буде готувати команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022. Зокрема, вже 1 вересня Україна зіграє на виїзді проти Казахстану.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
Loading...
Load next