В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)

В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)
17 вересня у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни.

На одну з виборчих дільниць, що на території окупованого Росією Криму, прийшов чоловік у костюмі коня, одягнений, до того ж, у пальто. Інцидент трапився у Ялті.

Про це повідомляє РИА "Новости".

У відео, оприлюдненому, агентством, видно, як виборець покидає дільницю. При цьому присутні працівники гукають, що поява коня їх повеселила.

Ну ти, кінь, дав, – чути на відео. 

Нагадаємо, що 17 вересня у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни. Перші виборчі дільниці відкрилися у Камчатському краї та Чукотському автономному окрузі.

Цьогорічні вибори у Росії триватимуть 3 дні – з 17 по 19 вересня. Все через пандемію коронавірусу.

Основним днем ​​голосування вважається 19 вересня, а 17 і 18 вересня – додатковими. Триденний формат має не допустити спалахів поширення COVID-19. Ділянки відкриваються о 8:00 і працюють до 20:00 за місцевим часом.

На виборах до Держдуми, які незаконно проводяться в окупованому Криму, представлені 14 партій. Вони розміщені в бюлетенях у порядку, визначеному жеребкуванням.

По "одномандатних округах", яких в Криму три (Сімферопольський, Євпаторійський і Керченський), висунуті по дев'ять"кандидатів".

Читайте також
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
"Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео) "Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео)
У Криму аеропорт "перетворився на порт", його заполонили "заполонили" тазики.
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
Loading...
Load next