В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео)

В порт Одеси прибув катер Берегової охорони Туреччини (відео)
Українські морські охоронці супроводжували турецьких колег до прикордонного пункту базування. Неофіційний дружній візит-відповідь триватиме до 16 вересня.

Вчора, 14 вересня до Одеського морського порту з дружнім візитом прибув турецький катер Берегової охорони TCSG 303. Про це повідомили в пресслужбі Морської охорони ДПСУ.

Катер Морської охорони "Балаклава" зустрів гостей на підході до територіальних вод України та супроводив до прикордонного пункту базування.

Як зазначили у відомстві, у серпні флагман Морської охорони ДПСУ "Григорій Куроп'ятников" гостював у турецькому Стамбулі. Неофіційний дружній візит-відповідь катера TCSG 303 триватиме до 16 вересня.

Морські прикордонники Туреччини під час перебування в Україні поспілкуються з колегами на професійні теми. Також програмою візиту передбачено неофіційне спілкування, відвідування культурно-історичних місць, що об'єднує країни та сприяє зміцненню міжнародних дружніх відносин, - йдеться в повідомленні.

За вітальним обідом на флагмані Морської охорони Державна прикордонна служба України "Григорій Куроп'ятников" турецьких колег приймали в кращих традиціях української гостинності із урахуванням і повагою до їх звичаїв та культури.

Нагадаємо, що в серпні "Григорій Куроп'ятников" гостював у Стамбулі.

Читайте також
В Одеський порт завітав перший з початку пандемії круїзний лайнер (відео) В Одеський порт завітав перший з початку пандемії круїзний лайнер (відео)
На борту лайнера подорожують близько 60 туристів, переважно це громадяни США і Канади. У зв’язку з обмеженнями через пандемію коронавірусу теплохід заповнений на 50%.
Криголам "Джеймс Кларк Росс" прибув до Одеси (відео) Криголам "Джеймс Кларк Росс" прибув до Одеси (відео)
Криголам належить до криголамів одного з найвищих класів. Судно може рухатися крізь шар криги товщиною до 4 метрів за екстремальних умов, і працює в штатному режимі у крижаному шарі товщиною до 1,5 метра.
Військово-морський парад до Дня Незалежності України в Одесі (відео) Військово-морський парад до Дня Незалежності України в Одесі (відео)
В Одесі з нагоди 30-ї річниці незалежності України відбувся військово-морський парад.
Loading...
Load next