У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото)

У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото)
Білоруські прикордонники знайшли обстріляний стовп ще 11 вересня. Вони зазначили, що у стовп стріляли з мисливської рушниці.

Білоруські прикордонники заявили про виявлення пошкодження прикордонного знаку на кордоні з Україною. Цю знахідку вони виявили ще 11 вересня.

Про це повідомив Держприкордонкомітет Білорусі.

Білоруська сторона заявляє, що інцидент стався на ділянці Пінського прикордонного загону. Прикордонники під час огляду застави "Сваринь" побачили пошкодження прикордонного стовпа та щитка з державним гербом Білорусі.

Білоруські прикордонники заявили, що у стовп стріляли з мисливської рушниці.

Результати проведеної зустрічі з українською стороною показали, що вистріли були здійснені з території України. Було відкрито провадження, - повідомили в Білорусі.

Нагадаємо, що 9 вересня на російському полігоні "Муліно" відбулася церемонія відкриття спільних військових навчань Росії та Білорусі під назвою "Захід-2021".

Читайте також
Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото) Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото)
Невідомі пошкодили прикордонний знак Білорусі з боку України, обстрілявши його із рушниці. Наразі пошук причетних до інциденту осіб продовжується.
Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною Лукашенко планує розмістити ракетні комплекси на кордоні з Україною
Білорусь планує закупити у Росії озброєння на понад мільярд гривень. За словами президента країни Олександра Лукашенка, вона "знадобиться" на кордоні з Україною.
Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська повідомила, що мала неофіційну зустріч з президентом Володимиром Зеленським у Литві два дні тому.
Loading...
Load next