Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео)

Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео)
Для 26-річного Богачука ця перемога стала 20-ю на професійному рингу. Всі поєдинки уродженець Вінниці виграв достроково.

Український боксер Сергій Богачук, який виступає в першій середній вазі, переміг американця Рафаеля Ігбокве технічним нокаутом. Про це повідомляє 24 канал. 

Поєдинок пройшов на теренах США, в місті Монтебелло. Рефері зупинив бій в 6-му раунді, коли сторона Рафаеля викинула білий рушник.

Українець і американець на початку поєдинку обмінювалися випадами. Але вже в другому раунді Богачук почав повністю контролювати хід поєдинку. Сергій завдавав нищівних ударів по корпусу і голові Ігбокве, але Рафаель тримався на ногах.

У кінцівці 6-го раунду кут бійця не зміг витримати розтрощення Ігбокве, і зняв американця з поєдинку. 20-й нокаут в активі Богачука і перша дострокова поразка в пасиві Рафаеля.

Зазначимо, що 26-річний Богачук попередній бій провів у середині липня проти 33-річного американця Брендона Бауе. Українець потужно нокаутував суперника у першому раунді. Для Богачука це був перший бій після того, як у березні він зазнав прикрої поразки від Брендона Адамса.

Читайте також
Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео) Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео)
Для Тараса Шелестюка це 19-а перемога в 19-ти боях у професійному боксі. Він переміг нокаутом уперше з 2017 року, коли достроково здолав іншого мексиканця.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео) Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео)
Українець на прізвисько Віктор Фауст в другому раунді відправив суперника в нокдаун, а у третьому раунді був зафіксований нокаут. Вихрист здобув 8-му перемогу на профі-рингу (6 з них нокаутом).
Loading...
Load next