Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео)

Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео)
Військовий 108 гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар був на війні від самого початку. Він провів 7 ротацій на першій лінії, а 4 останні був старшим на позиції.

У Рівному військовий влаштував синові сюрприз. Боєць Володимир Боднар тільки-но повернувся із зони ООС та завітав на урок до сина. Хлопчику зав'язали очі – нібито вчили накладати пов'язку. "Пацієнтом", поки школяр не бачив, став його тато.

Про це повідомляє "Суспільне". 

Сюрприз допомогла влаштувати керівниця "Рівне – Такмед" Тетяна Воронцова. Вона займається навчанням домедичної допомоги.

Військовий 108 гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар був на війні від самого початку. Він провів 7 ротацій на першій лінії, а 4 останні був старшим на позиції. За всі роки візити додому тривали всього кілька днів чи тиждень. Лише одного разу вдалось приїхати на пів року.

Із сином востаннє бачився ще у лютому. Напередодні Володимир написав дружині повідомлення, що повертається.

Хоча серце стискалося, бо там дім і сім'я, а тут – побратими, уже теж, як рідні, – сказав боєць.

Чоловік вирішив зробити своє повернення особливим для сина. Тому й звернувся до "Рівне – Такмед". Керівниця організації Тетяна Воронцова зауважила, що є відео, як у всіх країнах світу ветерани повертаються до рідних. В Україні такого не було.

Під час уроку "Я досліджую світ" у клас тихенько зайшов Володимир. Його син в цей час саме вчився з зав'язаними очима накладати пов'язку при кровотечі.

Третьокласник Данило Боднар не міг стримати емоцій.

Артем стояв так біля мене. Я накладаю, накладаю, відкриваю очі і бачу вже не Артема, а тата. Він біля мене стоїть. Казав, що в жовтні приїде, а приїхав у вересні, – розповів хлопчик.

Насамкінець Володимир зізнався, що бажання повернутися на фронт часто виникає раптово. Цього разу він хоче побути з сім'єю щонайменше пів року.

Читайте також
Перепоховання кіборга: у Львові попрощалися із загиблим захисником донецького аеропорту Дмитром Гудзиком (відео) Перепоховання кіборга: у Львові попрощалися із загиблим захисником донецького аеропорту Дмитром Гудзиком (відео)
Дмитро Гудзик загинув під час оборони Донецького аеропорту у 2015-му році. Перепоховали Героя на Батьківщині.
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
Декомунізація в Києві: сквер імені Василя Сліпака та інші зміни Декомунізація в Києві: сквер імені Василя Сліпака та інші зміни
У Києві декомунізували 12 вулиць і назвали 4 нові об'єкти.
Loading...
Load next