Батькам "зниклого" моряка з "Москви" цинічно заявили, що крейсер не брав участь у "спецоперації"

Батькам "зниклого" моряка з "Москви" цинічно заявили, що крейсер не брав участь у "спецоперації"
13 квітня з'явилося повідомлення про пожежу на крейсері "Москва" – це судно атакувало острів Зміїний.

У росії родичі розшукують моряків із ракетного крейсера "Москва", який пішов на дно після атаки українських військових. Вони намагаються отримати хоч якусь інформацію від військової прокуратури.

В інтернеті  почали поширювати фото документу відповіді військової прокуратури Чорноморського флоту Росії батьку одного з таких "зниклих" моряків.

росіянин Дмитро Шкребець намагається знайти свого сина-строковика Єгора. Хлопець проходив службу на "Москві", а тепер – оголошений зниклим безвісти. У військовій прокуратурі Чорноморського флоту цинічно заявили, що судно "не було включене до переліку військових з'єднань та частин, які залучаються до участі у спеціальній військовій операції". Водночас там стверджують, що крейсер нібито не входив до територіальних вод України.

Крім того, прокуратура розповіла батьку, що син не повернувся у військову частину. Це сталося після того, як "надзвичайні обставини" призвели до потоплення корабля.

Нагадаємо, що після смерті Путіна франківський ресторан обіцяє пригостити всіх відвідувачів фірмовим бограчем.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Горить "Москва": міноборони рф підтвердило "серйозні проблеми" з крейсером (відео) Горить "Москва": міноборони рф підтвердило "серйозні проблеми" з крейсером (відео)
Ракетний крейсер "Москва" буде небоєздатним як мінімум один рік.
Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео) Школяру з Рівного влаштували сюрприз з поверненням тата-військового (відео)
Військовий 108 гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар був на війні від самого початку. Він провів 7 ротацій на першій лінії, а 4 останні був старшим на позиції.
Loading...
Load next